MICRONEEDLE PEN BEHANDLING

Skal din ansigtsbehandling løftes til et højere niveau? Vil du af med liner, ar, pigmentering, grove porer, slap hud eller akne?

Skinpen behandling er en revolutionerende antiaging behandling helt uden kirurgi eller injektioner.

Med denne professionelle kliniske behandling bruger vi hudens egne ressourcer til optimal fornyelse ved først at lave en kontrolleret nedbrydning fulgt af en accellereret genopbygning.

Behandlingen med mesopen bygger på den videnskabelige dokumenterede effekt kaldet Collagen Induction Therapy også kaldet ”CIT”. Metoden består i at kollagen-opbygningsprocessen stimuleres ved at prikke mange tusinde små huller i underhuden med en nåledybde på 0.5-1.5 mm. Underhuden reagerer på det, ved at skabe nyt kollagent væv i en proces som tager ca. 4 uger. Kollagent væv er en del af alle menneskers normale underhud, men tykkelsen af det kollagene lag bliver mindre jo ældre man bliver og det er væsentlig årsag til at der opstår fine linjer og rynker i huden.

Pga. af at de mange tusinde mikroskopiske huller/kanaler som behandlingen skaber, vil de aktive ingredienser trænge ned i underhuden op til 400 gange mere effektivt end ved almindelig påsmøring på huden. Effekten af det aktive serum vi benytter i behandlingen kan derfor ofte ses næsten øjeblikkeligt

afsluttende lægger vi en fugtgivende, beroligende og kølende maske. Huden kan efter behandlingen fremstå lidt rød og stram som hvis du har fået for meget sol.

Alle hudtyper kan behandles med Skinpen, men man må ikke behandles hvis man lider dårligt reguleret diabetes, er i lægeordineret blodfortyndende medicinsk behandling, er gravid, er ammende har infektioner i behandlingsområdet samt hvis man danner keloide ar.

Vi arbejder på at skabe fylde og fasthed, fjerne pigmentering, rødme, ar, linier, grove porer og m. m.

 

kunde behandlet med 2xskinpen behandlinger inkl lysterapi

 

 

Microneedle behandling hele ansigt

Pris 1.000,00 DKK

House of beauty / Køge Brogade 10, BAGHUSET
4600 Køge
(Indgang i porten ved ostehuset fra torvet
og ikke fra brogade)
Tlf.: (+45) 53 56 07 47
houseofbeautykoge@hotmail.com